2020-06-29 330 浏览
今日又带小朋友出去玩, 黎到黄埔就去左时新食汉堡包, 我地去到既时候过左下午茶时间, 又未到晚餐, 以为人客唔会特别多? 其实去到只系得返吉枱2-3张。😏去时新紧系要食佢地出名既汉堡包。见佢地有三个套餐都方便我呢d选择困难症既人。套餐有二人餐, 亲子餐同儿童餐。其实个二人餐绝对吸引我, 只系餐牌上果个双层汉堡包令到我心大心细。结果个双层包win✌🏻,散叫左成枱食物, 收银姐姐仲推介左炸鸡翼 😍 好满足。- 双层鸡蛋汉堡包配时新酱- 鸡扒包 配时新酱- 卤水鸡脾-炸鸡粒-薯条-炸鸡全翼-生果沙律佢呢既包系可以选择要乜酱既, 知道佢地既时新酱 (沙律酱) 系特制, 紧系试下。时新酱食落去唔会有酸味, 同块汉堡好夹,一咬溶系仲会有小小肉汁流出黎, 入面既肉好嫩滑 😋 , 又香肉味, 同M字汉堡包冇得比。鸡扒包既鸡系炸既, 鸡肉岩岩熟好滑, 同个鸡扒边炸粉岩岩相反, 外脆肉软 😚其他小食都好好味, 由其炸鸡翼,收银姐姐冇介绍错👍🏻呢度绝对会再黎食过❤️

- 双层鸡蛋汉堡包配时新酱
- 鸡扒包 配时新酱
- 卤水鸡脾
-炸鸡
-薯条
-炸鸡全翼
-生果沙律

其他小食都好好味, 由其炸鸡翼,收银姐姐冇介绍错👍🏻

呢度绝对会再黎食过❤️