2015-08-12
谢谢建议... 但我之前是用非食评方式提交,但不获批核,亦没给我原因.我想我的经验对食店和食客都很有用处...食店肯改故然好,否则食客可两点二才去,免却不快.请指示我可怎样写才能获批,谢谢 !虽然不常来,但之前都觉食物质素同价钱还算合理.今天两点正去到,想著刚好是下午茶时间,叫侍应俾张下午茶落单纸,佢话佢地个钟未够. 咁我话俾张纸我睇吓落定先啦.过了两分钟无回覆,我顶唔顺问个着白衫,状似经理嘅人 : 点解我想落单都唔得?佢话佢地个钟未够,俾张单我即对其他客人唔公平,还以为自己好有道理 show 佢部电脑个钟我睇...我想大概慢了约九分钟. 而家电话时间已自动较准,大部份人都知什么是准确时间. 你唔觉慢九分钟有问题, 咁几多分钟先有呢?如果连时间都有餐厅嘅标准,我相信商品及服务说明条例就无法执行了.结果我没有等就离开,因不知他们食物又有否特别标准,亦对管理层长期不调较时钟感失望!
请指示我可怎样写才能获批,谢谢 !
虽然不常来,但之前都觉食物质素同价钱还算合理.