2023-08-09 195 浏览
时间 人物 地点时间:2023 7月盛夏某天地点:同样火炭蒸气锅食海鲜人物:朋友面目全非, 旧友好友各散东西!你相信吗? 晚饭3小时, 全程与好友facetime了1个多小时, 隔著个mon举杯畅饮, ,非常怪但又可以点呢! Cheers😪😪😪今晚食乜海鲜已不重要, 最紧要facetime近况, 你敬我我笑你!🥃🥃🥃💯💯💯但最深刻印象系日本和牛芫茜卷, 蒸左30秒开盖再火烧牛面, 哗好食吖, 蒸气锅有咁嘅咩, 颠覆咗我嘅认知😋😋😋甜面酱唔驶多讲, 绝对系日本串烧店级数, 只不过一个系烧一个系蒸!💋💋💋南非鲍鱼放入热情果到蒸又系我新尝试, E, D鲍鱼真系有热情果嘅香味㖞!最后鱼翅鲍鱼肉碎粥, 挂住饮酒无影相, 听名你哋自己谂啦😆😆😆好啦, 今晚2枱静静地, 饮酒吹水最啱👍👍👍
时间 人物 地点
时间:2023 7月盛夏某天
地点:同样火炭蒸气锅食海鲜
人物:朋友面目全非, 旧友好友各散东西!

好啦, 今晚2枱静静地, 饮酒吹水最啱👍👍👍
A4和牛芫茜卷