2018-10-19
寻(18-10-2018 Thur)晚,老公o既男友人NT请佢食生日饭,而因为我同老公咁o岩都出去尖沙咀听o野,听完就可以join佢,咁我都一齐食啦.NT拣o黎呢间,佢先o黎攞位,我o地去到都即刻剔o野食,我o地拣o左:4. 红油鲜虾面由于佢o地食得辣,冇理由因为我一人而要佢o地就我完全唔食,所以我提议呢个俾佢两个食,不过我都试一撮仔面,面爽口,有啲辣,我唔食lu.3. 唔记得咩海中宝见到有4粒虾仁同一大堆海蜇,海蜇唔长但好爽口,醋o既味道o岩o岩好.1. $108.00o既小笼包8件拼埋一齐,颜色几靓,NT特登留黑松露味俾老公,我食o左红色唔知咩味,食先NT 至俾我睇佢影低o既相,对一对,应该系麻辣,但一啲都唔辣㖞,应该唔系麻辣,唔知咩o黎.然后我食人参,人参味近乎零.然后我应该系食o左啡色话系蒜香o既,但一样冇乜蒜香味.虽然要乜味有乜味,但佢内里系多汁o既."为"虽然要乜味冇乜味,但佢内里系多汁o既.2. 生煎包一客3个,底系煎脆,但成个包唔太惹味.5. 唔记得咩枣虽然唔系归纳为甜品类,但我o地都当佢系甜品,呢个暖暖地,红枣包住o既系粉圆,烟烟韧韧又甜甜地,OK.6. 食完后又加多
4. 红油鲜虾面
3. 唔记得咩海中宝
见到有4粒虾仁同一大堆海蜇,
1. $108.00o既小笼包8件
拼埋一齐,颜色几靓,
然后我食人参,人参味近乎零.
然后我应该系食o左啡色话系蒜香o既,但一样冇乜蒜香味.
一客3个,
6. 食完后又加多一样o野,老公拣 $55.00o既三色蛋
味道系3.12分
环境:
好宽敞舒适.
实价唔知,因NT只话$4XX,不过我o个份我自己俾.