2020-06-03 242 浏览
屯门就好小听到有咩好野食, 但今中午就黎到屯门里边 探个朋友, 倾到成1点就觉得饿到飞起 挂住讲, 佢就话你咁大食 不如唔好蚀 去食个放题先, 我r晒头 边有人中午就食放题 咩料先。 然后佢就带左我黎里到, 缘聚 听个名已经觉得好亲切, 入到去装修都唔系简单, 好明显有d心思, 而且楼底够高 又唔会坐到好迫。 整体上都舒服。 黎食放题 最担心无咩款式食, 餐厅就好智能既 用tablet 落单, 全程自己想食咩就禁下制就得。 极放便, 而且款式都十分多 我完全无机会 样样都试 因为太多款。寿司 手卷 刺身果d就基本, 款式都算多。 最紧要既新鲜都做到, 一d都唔吝啬。点少得天妇罗, 好精神, 即炸出黎羊架都有 而且好好味 , 挂住食 我都唔记得要相机食先, 真失礼。当然点小得大量饮品, 劲多款。雪条 雪榚 又系任食, 而且仲要好有诚意, 贵既雪条都有。 朋友介绍果然无伏我, 我就一定已经食返够本, 下次再去 要食埋其他野先得。 带多几个朋友去赚返够本

点少得天妇罗, 好精神, 即炸出黎

当然点小得大量饮品, 劲多款。

雪条 雪榚 又系任食, 而且仲要好有诚意, 贵既雪条都有。