2023-10-09 120 浏览
老友提议食西餐,去边度食好??毫无头绪,见网上推介I’s Corner,拣咗红磡店,呢度位置都几偏,环境清静,餐厅除了散叫,还提供任饮任食,限时2小时,收费唔贵,店员粗略介绍一下任食menu,其中两页有限制,其他任叫🟠小食🟠柚子胡椒酱海虾沙津 & 烟三文鱼醋油沙津 ▪︎一般,沙律菜唔算太新鲜黑松露薯条▪︎ 够香脆,如果洒上黑松露盐, 味道应会更好炸鸡软骨▪︎粉桨太厚👎🏻黑醋蜜糖鸡翼▪︎好食,酸酸甜甜,食到停唔到口🤤🟣主菜🟣烧汁牛仔骨▪︎肉质好嫩🧡带子蟹籽墨汁意大利面▪︎味道唔错香辣拿破仑海鲜意大利面▪︎呢个好食,小辣带有蕃茄香甜👍🏻鹅肝蟹肉忌廉意大利饭▪︎口感creamy,但只敢叫一碟,惊食唔晒,幸好分量不大,每人两啖KO鹅肝和牛芝士汉堡(限制)▪︎个汉堡好juicy加拿大西冷牛扒(限制)▪︎一上枱,掂㖞😎,以为限制食物唔方大得去边,我错了🙉,煎得啱啱好,口感丰富 🩷谷饲1支骨斧头猪扒(限制)▪︎上枱已经切好,估唔到个猪咁好食,一D都唔嚡💛🟢饮料🟢泡沫咖啡、鲜奶咖啡、姜蜜……任饮嚟讲,绝对收货,尤其是手冲咖啡💜

🟠小食🟠

黑松露薯条▪︎ 够香脆,如果洒上黑松露盐, 味道应会更好

炸鸡软骨▪︎粉桨太厚👎🏻
黑醋蜜糖鸡翼▪︎好食,酸酸甜甜,食到停唔到口🤤

🟣主菜🟣
烧汁牛仔骨▪︎肉质好嫩🧡

带子蟹籽墨汁意大利面▪︎味道唔错

香辣拿破仑海鲜意大利面▪︎呢个好食,小辣带有蕃茄香甜👍🏻

鹅肝和牛芝士汉堡(限制)▪︎个汉堡好juicy

🟢饮料🟢