2022-10-03 24 浏览
今日同朋友一齐去左九龙湾行街,出返嚟之后我哋行过一间茶餐厅见到佢有鸡煲食,睇落佢哋嘅鸡煲都好丰富仲有其他嘢叫,我哋就入去食!晚市麻辣鸡煲全份 $268我哋今次我好肚饿而且人多,我哋就决定嗌左全份嘅麻辣鸡煲,鸡煲嚟到之后都非常之香,我哋好快就开始食啲鸡。鸡肉嘅份量真系都几多,而且麻辣嘅味道都好惹味😋四喜极品牛 $288但系我哋仲想食其他配料就叫咗一份牛肉,呢个牛肉质量都非常之高,牛肉片嘅说返分布得非常平均,而且肥瘦适中,食起上嚟都食到有牛肉味👍🏻尚品豚肉片 $88除咗牛肉我哋都加咗一份豚肉片,佢的肥瘦程度亦系非常适中,而且非常之惹味,加埋鸡煲嘅汤底汁,好食!饺子拼盘 $32除咗肉之外我哋都仲叫咗一个饺子拼盘,呢个饺子拼盘真系非常惊喜到我哋,因为佢嘅份量真系好多,但系佢嘅饺子都非常好食皮薄馅料非常多💯鲍鱼,啤酒虾(时价)我哋最后都叫咗鲍鱼同埋啤酒虾,因为我哋都想食下啲海鲜,而且咁岩撞正季节有靓嘅鲍鱼可以食,佢嘅鲍鱼同埋其他海鲜都系时价,非常新鲜👍🏻

晚市麻辣鸡煲全份 $268

我哋今次我好肚饿而且人多,我哋就决定嗌左全份嘅麻辣鸡煲鸡煲嚟到之后都非常之香,我哋好快就开始食啲鸡。鸡肉嘅份量真系都几多,而且麻辣嘅味道都好惹味😋

四喜极品牛 $288

尚品豚肉片 $88

饺子拼盘 $32

鲍鱼,啤酒虾(时价)