2023-02-26 2389 浏览
晚市想食点心,去开旺角太子首选一定系一点心,贪佢点心够热够新鲜☺️宜家暂时未算多游客,都系容易入座之选。我同男朋友多数都一次过落单,但如果坐细台可以考虑分开🤣事源你落单后,点心会一次过蒸起上台,如果你唔介意逼少少,其实咁样视觉已经好满足😍热辣辣每样都好新鲜,而且每次食都会有唔同是日精选炖汤,值得一试👍🏼最出色都可以话系虾米肠,又滑又食到虾米香,但又唔会盖过米浆味,如果你好似我咁嗌一台点心,想试肠粉又觉得撞佐馅料,可以斋斋地试虾米肠,会有惊喜😍2个人连汤8样,星期六日、假日会加一服务,都系$240,抵过去酒楼😉不过服务态度一般,得老板比较话头醒尾😂如果介意收服务费,建议平日黎食😌