2018-07-10 284 浏览
Mr.Right系一间位于元朗嘅西餐厅,地点唔算便利,但环境清幽,高尚且有情调,非常浪漫,岩晒d拍拖嘅情侣。餐厅主要食意大利菜,所以意粉及意大利饭嘅种类比普通西餐厅较多,而价钱中等,唔算太贵。我地叫左个意大利辣香肠薄饼,有大大块辣肉肠,洋葱,青椒,口感丰富,再加埋沙律菜,感觉清新。而味道同卖相一样都好正,个饼底好松脆,芝士唔会太咸,配埋个秘制酱汁,好似食紧日式烧饼。由于猪今晚好想食肉酱意粉,所以又order左个芝士焗肉酱意粉,一个圆形砌得靓靓嘅意大利粉放喺碟嘅中间,见到已经流口水。意粉面条有弹力又有嚼劲,系先炒过,再加肉酱,所以唔会太湿。肉酱份量一d都唔不少,散发浓浓芝士香味。虽然只系简简单单嘅意粉,但热烘烘,新鲜即做,即刻加左分 加左钱转套餐,有南瓜汤及沙律菜,南瓜汤好香。服务普普通通,而衞生就真系多多注意呀,个水樽有污渍。如果咁靓嘅餐厅同埋唔错嘅食物,配呢个service又真系浪费晒呀

意大利辣香肠薄饼

芝士焗肉酱意粉

加左钱转套餐,有南瓜汤及沙律菜,南瓜汤好香。

南瓜汤

服务普普通通,而衞生就真系多多注意呀,个水樽有污渍

意大利辣香肠薄饼
芝士焗肉酱意粉