2021-07-07
放左工出沙田试呢间,因为妈妈见到餐牌好想食就入左去,限时75分钟,一入到去服务好好,比我地转位,之后有个我地怀疑经理既就走过来介绍餐单,建议我地食二人餐抵,有包、汤/沙律,主菜和饭/面,饮品加甜品。😄🥰首先来左两个包,热又香,好味。前菜一个要菇汤,一个要汤律,汤好足料,好结,杂菇加薯仔去做出来,好好饮👍🏻👍🏻主菜选左羊架,妈妈钟意食,7成熟,好大块又好厚肉,个酱汁好正又有磨菇。薯仔好香,正。之后就上左我选既龙虾意大利饭,有好多虾,好香,硬到岩岩好,多汁。因为我地口痕打包左,但想食多d野,叫左薯仔并青口,呢个超级正,我最钟意,好多香草汁,青口好甜,薯条好口,热辣辣,好夹,食晒。妈选左咖啡,我热柠菜,咖啡好饮好香。最后上甜品,如果加钱系雪糕,我地无加就系两杯明治乳酪,有椰果肉,好味!😀总结价钱略贵,间唔中去食都好既😍👏🏻👏🏻我地过左钟都无赶我地走。
首先来左两个包,热又香,好味。
妈选左咖啡,我热柠菜,咖啡好饮好香。