2018-08-22
位于德福商场入面嘅文华,日又有人排,夜又有人排🚶🏾♂️🚶🏼♀️🚶🏾♂️🚶🏾♂️真系好吸引我呢d犯贱嘅人去了解一下。是夜,终于决定去试下🤨 一睇餐牌,发现唔贵㖞!而家喺大商场,呢个价钱食到晚餐好难得㗎喇! 我地一行四人,呀爸嗌左个常餐润牛米配炒蛋多士,炒蛋多士一放低未影相就比人食左😂So sad~但听呀爸讲个炒蛋好香好滑,多士好厚好脆👍🏻加埋个润牛米全部都系正评~ 我同呀妈因为贪心,一人嗌左一个杂扒饭⋯⋯上菜后心知不妙,好鬼大份,点食呀⋯如图所见,杂扒包括猪扒、鸡扒、餐肉同肠仔🤦🏻♀️猪扒鸡扒都好够味,略嫌有少少过咸。但猪扒厚身、肉质松软,好味过大x乐😂 老公嗌左鸡扒饭,痴线⋯⋯块鸡扒大到呢⋯⋯但好高要求嘅老公就话块鸡扒d味无咩特别🤷🏻♂️唔会干曾曾但都系偏咸。 我地就叫左份咖央多,好鬼邪恶嘅牛油⋯食落d咖央比平时的甜,多士脆而不硬👍🏻 跟餐要左杯热奶茶,够滑但茶味不太浓,偏向有少少似台式奶茶,几啱心水😀 最可惜系菠萝包已售罄🤷🏻♀️听闻好好食🤨唯有等下次行过买黎试下啦🤭