平时去完迪士尼玩,我哋都会出青衣食晚饭,次次都系青衣地食,好多次经过「宾墟」都话食,今次终于去食啦!老实讲,佢个门口都几吸引,最重要系佢个名吸引!我哋叫咗「椒盐茄子鲜鱿」,新鲜热辣上枱,不过热辣辣食,我被𠮶啲沾满椒盐粉嘅炸蒜辣亲,直攻上鼻,人都癫!不过放凉少少又ok㖞!不过呢个配搭都好食!我至爱椒盐鲜鱿。必些呢个「萝卜牛腩煲」啲白萝卜劲入味,啲牛腩牛筋都好淋,成味𩠌用嚟送饭一流呀!其实佢哋做紧优惠,叫一个小菜,第二个系计半价,不过我哋食唔到太多,就叫咗3个,虽然唔抵,但都唔想浪费食物!呢个「梅菜蒸肉饼」,清清地,送饭都食唔停口,小朋友至爱。最后,原来带小朋友嚟食饭,埋单会送金币比你,可以用啲金币去佢哋嘅夹公仔机玩,我哋好成功咁夹咗3只熊仔锁匙扣,小朋友最开心。

老实讲,佢个门口都几吸引,最重要系佢个名吸引!

2020-11-09