2023-04-24 65 浏览
系商场里面,发现到有间好大既餐厅😊我跟同事放工后来到呢度试一试味道同品质,呢度以银色做主题,里面有好多坐位,坐位与坐位之间好阔落,气氛静静地好岩倾计同放松,经过店餐后,以下是我们的意见🙏🏻🫴🏻三文鱼及白味增薄饼呢度既薄位都系全手工制作,经过48小时低温发酵出来的,制作过程确实花了不少心思,而做出来个薄饼好到位,食落口感可以话中间系软棉棉,而上面既三文鱼都好有味道,成个薄饼夹埋一齐好夹味 🫴🏻清酒醉蚬醉蚬真系好正,食落去有轻轻既酒香,啲蚬只只都好大份,佢既清酒味道渗透到每一个蚬里面,完全入味🫴🏻黑松露酱薯条薯条量都真系几多,配上黑松露酱味道真系好夹,以往食开茄汁都食到闷,间中食吓新口味都不错 🫴🏻炭烤佐贺豚肉叉烧呢个用炭烤出来既叉烧特别好食,外层有烧烤味,里面既肉质鲜嫩无比,而且好足料又量多,食到好滋味

🫴🏻三文鱼及白味增薄饼

🫴🏻清酒醉蚬