2018-06-28 188 浏览
今晚约咗两个朋友黎石门食饭,初头朋友谂住食韩烧,最后见PAPA都几多人,之前又食过佢嘅早餐,我记得服务好好,咁就试下啦。头盘叫左个墨西哥脆片、带子刺身同芝士配冻肉。芝士冻肉好好味,如果芝士个味再隆啲就更好!带子刺身够新鲜,不过就有d贵。重点黎喇,主菜叫咗海鲈鱼同猪鞍,两样都好好味呀!先讲海鲈鱼,个皮好脆好香,鱼肉好滑又唔会腥,个无花果又整得好好味(问返朋友先知个旧叫无花果)!个猪鞍仲劲,我真系未食过咁好食既猪鞍,好彩今日一个朋友唔食牛,一个朋友唔食羊,所以叫咗个猪,真系估唔到佢咁好食,好够冧又食唔到有渣,我哋同返侍应讲话佢个猪鞍好好食,佢都话好多客都系咁讲!服务依旧唔错,都好勤力咁不停帮我杯茶加水,下次可以再黎!
重点黎喇,主菜叫咗海鲈鱼同猪鞍,两样都好好味呀!
服务依旧唔错,都好勤力咁不停帮我杯茶加水,下次可以再黎!
2018-06-28
  • 猪鞍