2024-11-15
未系依间野食过,见有任食就谂住试下。鸡煲得辣或酒鸡煲,有小朋友就叫酒鸡煲,个酒系另上既,可以唔落。 有个计时比你,2分钟开盖自己炒4转就食。服务员会讲,服务都ok. 系滑,好好食。食完鸡煲就上花胶鸡汤,都足料。跟著上火锅,个汤会放一边唔收起。海鲜择左煮好上,有粉丝底,好抵食。粉丝只食少少,食得多就火㶽应该食唔到。冇落鼓油,我自己去酱油区攞左自己落。早知就早d叫上火㶽,因为仔仔唔饮个汤就系等火锅。猪好食过牛,其实食完鸡煲同饮完个汤再加个海鲜盆我都饱了。火㶽只攞左左牛百业同菜食。 牛百业个样一般但好爽,系好食。有食菜,不过菜就唔新鲜。屋企人就都食左牛同猪,猪食得多过牛。另外有乌冬出前一丁,打边炉食物款唔多,不过我都食饱了都食唔到咁多。饮品都几多款,有前菜,就都系辣既不过我觉得好食。酱油就自己自助。雪糕就系牛奶公司,有4只味。想黎食之前open rice 冇 任食 comment, 上黎写下比大家参考。
雪糕就系牛奶公司,有4只味。
鸡煲+花胶鸡汤+任食打边炉