2018-06-26
今日系一个大日子🎉,就系我女朋友生日🎂,决定去返佐敦新宝广场5楼,板烧郎,点解?因为我系呢度追到我女朋友啰!!😜听讲佢地有啲嘢唔同咗,果然系,先讲招呼,真系好好,好用心,当我俩入到嚟,😁笑容冇得顶,跟住我同个经理讲,今日我女朋友生日,佢一句答(👌冇问题,包系我地身上),跟住开始叫嘢食,我地升级咗$148,叫咗个翅 食先,味道唔错啦,翅就可以夹得起咁多啰,跟住食开始食刺身😱😱😱,三文鱼腩, 赤贝, 希灵鱼 ,油甘鱼腩通通都系我至爱,可以用肥美,新鲜嚟形容,同埋个 珍宝赤虾刺身🦐,哗哗,同我女朋友只手一样咁大,佢仲有蒜蓉烧生蚝, 香煎鹅肝, 烧大元贝, 鲜鲍鱼, 烧鳗鱼,全部都系咁正, 竟然原来我升级咗148, 佢哋仲送我哋每人半只新鲜本地龙虾, 鲜甜到呢,讲你都唔信, 我谂住个经理只系送每人半只龙虾畀我就算啦 ,突然间惊喜嚟啦😳, 佢仲记得我女朋友钟意食寿司, 个经理突然我出一个超级靓嘅寿司拼盘俾我女朋友, 跟住仲同两位同事一齐喺度同我哋唱生日歌, 令到我女朋友即时惊喜到爆喊😭, 咁嘅惊喜我冇谂过会发生喺我身上, 我只不过系一个普通的熟客, 佢哋都可以用心去制作惊喜畀我哋, 我真系好多谢
另外, 我有一个满足就系原来食放题可以睇世界杯直播呀⚽📡, 原来佢哋今年装咗nowTV迎合世界杯, 到最后老实讲句, 放题我食得多, 一间咁多嘢食咁新鲜, 咁去用心💗招呼嘅放题店, 我够胆讲板烧郎够胆认第二冇人够胆认第一, 我唔讲啦你哋自己去亲身感受下啦🤗🤗🤫