2017-06-25 784 浏览
係金鐘中環返工嘅朋友應該知道附近食lunch冇乜選擇,而今日同幾個同事就去咗呢間餐廳食,一點lunch Time嘅時候真係好多人排隊等位,都等左10至15分鐘,座位唔算迫。Lunch時段呢Menu上面有散叫嘅嘢食,亦都有lunch set。咁我哋梗係叫Lunch set啦,唔配小食嘅話一律都係$78再加一。因為今日有少少唔舒服,所以就冇食到辣嘅嘢,而Menu上面唔辣嘅選擇唔多,所以就叫咗個豬骨湯麵!其實因為lunch嘅時候好多人,呢間唔係快餐嘅餐廳都變咗快餐咁樣😂,Waiter 唔多理人,嘢食亦都好快上到。豬骨湯麵味道普普通通啦,冇咩驚喜,料唔算多湯底味道亦一般。嘢飲方面只有凍紅茶係唔使再加錢,質素亦都係普普通通。👌🏼總括來講,食物嘅份量同質素呢個價錢唔太抵,不過係呢頭食嘢都預咗架啦!😂😂