2011-05-17
O个日要去睇戏, 之前有时间, 都唔知食咩好, 就行行下去左呢度, 去到等左阵, 有张4人桌, 我地3个就坐左入去.睇餐牌, 冇咩好特别话好吸引食够120蚊送的冻豆腐, 没什么特别, 都系一个酸酸地O既汁加上去朋友叫的豚肉乌冬, 睇就几好睇, 因为有一个大木盒装住个锅, 食就系普通, 一般没惊喜的味道我的, 鱼汤天妇罗乌东, 虾几好, 南瓜就好生, 硬硬的, 鱼汤淡左D, 我自己要加SALT 加PEPPER.SPICY 海鲜乌东, 呢个真系唔系好OK, 最贵系佢, 但就系眼见的虾(梅的). 细细只带子, 蟹柳, 仲有鱿鱼圈, 系咁多汤除左SPICY, 没什么特别味道, 不介绍这个反而呢个茄子OK, 真系妹仔大过主人婆!!整体来说, 价钱不是超贵, 正常铜锣湾价, 地方都大, 空间多, 环境宁静是OK的, 但只限医肚, 有特别野庆祝就唔好黎喇! 食好D嘛, 哈
去到等左阵, 有张4人桌, 我地3个就坐左入去.
睇餐牌, 冇咩好特别话好吸引 食够120蚊送的冻豆腐, 没什么特别, 都系一个酸酸地O既汁加上去 朋友叫的豚肉乌冬, 睇就几好睇, 因为有一个大木盒装住个锅, 食就系普通, 一般没惊喜的味道 我的, 鱼汤天妇罗乌东, 虾几好, 南瓜就好生, 硬硬的, 鱼汤淡左D, 我自己要加SALT 加PEPPER. SPICY 海鲜乌东, 呢个真系唔系好OK, 最贵系佢, 但就系眼见的虾(梅的). 细细只带子, 蟹柳, 仲有鱿鱼圈, 系咁多
汤除左SPICY, 没什么特别味道, 不介绍这个 反而呢个茄子OK, 真系妹仔大过主人婆!!