餐厅: 正記冰室
资讯:

2019-05-10 814 浏览
冇人煮饭食乜好 唔通又系食公仔面 求其叫咗个外卖自取拎返屋企食 叫咗几个𩠌 每个𩠌有送一碗饭 想补充一句 明明记得之前食过呢一间叫𩠌食饭 除咗有送一碗饭仲有一碗汤 但系唔知点解今次叫咗几个𩠌反而冇汤送之前试过喺铺头入面叫𩠌食饭 系坐低食𠮶一只 每一碟份量都正常 都算大碟嘅 仲有一碗白饭同一碗汤 但系唔知点解外卖嘅份量就觉得比较少 而且仲要冇汤送 叫咗个椒盐豆腐 本来应该好脆好香口 但系拎到返屋企打开个盖已经唔脆 唔知系咪因为外卖用咗胶盖焗住左啲热力 腰果炒翠玉瓜猪肉 啲翠玉瓜可能炒得过熟 一啲都唔爽脆 唔知系咪因为外卖用咗胶盖焗住左啲热力 所以搞到翠玉瓜好似煮到过熟咁榄菜炒四季豆普普通通啦 但系都系觉得系铺头食好味啲 外卖好似味道好一般唯一比较易入口嘅系柠檬鸡 起码柠檬鸡嘅鸡仲系脆脆地 柠檬汁酸酸甜甜都几开胃 所以我主力今次食柠檬鸡 讲真都几失望嘅 每一个𩠌都要六十几70几蚊 估唔到佢嘅质素做外卖会变成咁 其实之所以叫呢一间外卖系因为食

唯一比较易入口嘅系柠檬鸡 起码柠檬鸡嘅鸡仲系脆脆地 柠檬汁酸酸甜甜都几开胃 所以我主力今次食柠檬鸡 讲真都几失望嘅 每一个𩠌都要六十几70几蚊 估唔到佢嘅质素做外卖会变成咁 其实之所以叫呢一间外卖系因为食过觉得味道OK 万万估唔到叫外卖会变成咁 睇嚟下次要食嘢都系唔懒得 要食嘢最好都系堂食
2019-01-28