2023-10-03 1668 浏览
🎂老公生日当然要自肥一下🤭 打卡餐厅系必须😎 而我又好想坐下新装修好嘅缆车 所以上山顶chill 下就啱晒 当日系大晴天☀️ 蓝天白云🌤️ Book枱嘅时候我都冇特别要求角落全景位 但唔知系咪有提过下生日🎁 所以去到都帮我地安排咗 开心💗 靓景自然靓心情💃🏻🕺🏻 🍕双色Pizza - 夏威夷+至尊 $218由于我老公份人非常简单 佢就系钟意食有菠萝嘅pizza 所以生日都系食pizza 就好满足😂 叫咗两个口味 冇咁闷 味道中规中矩😬 但佢用新鲜菠萝 加分👏🏻🍔安格斯牛肉汉堡8oz $158一上枱见到汉堡满满嘅芝麻 就好开心 好钟意呢种满满芝麻嘅汉堡 我觉得特别香又好食 不过牛肉有啲干 但望到个靓景 就抵返晒🤣 粗薯条够热够脆 好惹味😋 再饮啖黑啤 爽呀😛 🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🥳为咗配合返港女老公嘅角色 甜品系必须😛 因为可以加字✌🏻 一早打电话订枱个时已经order咗 本来谂住俾少少惊喜 但佢除咗港女 仲有C9嘅性格 去问人生日有咩优惠 服务员又好平淡咁答 如果叫甜品可以加字 跟住我唔出声 佢食食下野就话 不如叫甜品加字lor 我忍唔住啤佢 😏我其实order 咗架喇 拿 而家冇晒惊喜啦😂😂😂

🍕双色Pizza - 夏威夷+至尊 $218

🍔安格斯牛肉汉堡8oz $158

🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂

🍫心太软配🍦$68
心太软配雪糕几时都系咁夹咁好味😋 惊喜得黎又有啲惊喜🤪 一路食一路笑 👏🏻开心就系咁简单❤️
庆祝纪念
生日