2018-12-19
上次朋友食完呢间沾面,见到门面靓靓地,装修好似都唔错就黎试下,不过外表好睇真系唔代表好食🤢世事往往都系咁样🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️当你叫沾面既时候,可以拣100g/200g/300g,代表唔同份量,但都系收相同价钱首先我地叫左个饺子$45,食落无乜特别,唔算特别出色,好多地方都食到呢个质素,味道偏咸,皮又唔系脆,一般般,算合格我叫左碗周月沾面200g,正常点呢个份量都够食,但够食唔系食点,𥚃面啲肉得两旧,仲要好硬,食擦胶咁,而且面都系偏硬,不过酱汁个味都算入到口,唯一抵赞系只糖心蛋,唔会煮到个黄熟哂女朋友点左呢碗香辣沾面,钟意食糖心蛋可以点呢碗,有两只,但最重要既系!呢碗个味同五香肉丁真系差唔多,女朋友最后食左两啖已经唔想食🤮总括黎讲,呢间沾面名过于实,计埋加一埋单仲要$265,性价比非常低!👎🏽