2021-10-17
香港嘉里酒店大堂茶座 📍红磡红鸾道38号香港嘉里酒店1楼环境:🐣🐣🐣🐣🐣环境好舒服,枱同枱之间隔好远,唔会听到隔离枱讲乜,仲有驻场结他手弹结他🌝真系好chill❤️服务:🐣🐣🐣🐣🥚星期六日原价$608 我地用openrice book有七五折,折后$501即系$250 per head ❤️❤️❤️❤️星期一至五 原价$588味道:🐣🐣🐣🐣🥚而家主题系法国🇫🇷经典田园风味下午茶,食之前staff会为你介绍所有食物同食用次序。tea set 头2层系咸点,咸点都几出色😋😋上层有三文鱼他他脆筒,脆筒顶部有鱼子酱❤️❤️脆筒好脆卜卜,好好食😋第二层个小burger都好好食☺️有鹅肝酱系中间☺️☺️底层系甜点☺️杯杏仁甜酒泡沫无花果酱蛋糕都几特别👍🏻👍🏻朱古力蛋糕熟偏甜。至于scone ,kerry 既scone都几好食,好松软😋😋好憎啲scone 好痴牙好漏,呢但绝对唔会👍🏻👍🏻个tea set 最正系茶或咖啡☕️可以任添😍😍例如你拣jasmine tea, 就可以两小时无限添👍🏻👍🏻食完餐厅仲会送反一set 果jam礼盒比大家拎番屋企☺️☺️真系又食又拎都只系250一个人!扺啊!
香港嘉里酒店大堂茶座
📍红磡红鸾道38号香港嘉里酒店1楼