小朋友约埋暑假一齐出去玩,有咩地方好得过小朋友又可以放电,大人可以舒舒服服坐低食饭饮野&倾计! 所以一早锁定咗去大树先生,地点方便,大家都就脚👍🏻儿童餐最新出咗一款小心心三文鱼饭团非常fancy,连饭团都系粉红色。儿童餐已经包♦️餐汤♦️水果♦️甜品♦️气球是日餐汤系蘑菇汤,甜品系马卡龙,同生果杯一样都系色彩缤纷。♦️主菜(四选一) 有照烧鸡扒/和风茄汁肉丸/薯饼/煎三文鱼两个小朋友分别拣咗照烧鸡扒&和风茄汁肉丸。鸡扒煎香,本身都腌得几好食。和茄汁肉丸,有5粒。全份儿童餐好够食,佢哋都食唔晒,大人要帮下手。粉红色饭团本身系有少少三文鱼松捞埋,所以甜甜地,好开胃。我地大人拣两个意粉,可以加钱变套餐~♦️热内亚夫烟肉意大利粉配北海道带子意粉唔会有好浓厚嘅酱汁好油腻,眼见绿色嘅我估系青酱加埋烟肉菇同埋蔬菜一齐炒,好味亦都系比较健康嘅选择👍🏻套餐♦️餐汤♦️沙律♦️饮品♦️朱古力蛋糕(+$38),饮啱拣左红粉泡泡蜜桃茶,清清甜甜,仲可以加热水再冲。♦️红酒烩美国牛肋肉阔蛋面阔蛋面几有蛋香,烩美国牛肋肉做得出色。牛肋肉有牛味得之余煮到系几淋身。饮品拣美式咖啡(+$10)沙池好阔又用玻璃间隔,所以食紧嘢都见到小朋友。大

儿童餐
最新出咗一款小心心三文鱼饭团
是日餐汤系蘑菇汤,甜品系马卡龙,同生果杯一样都系色彩缤纷。

♦️主菜(四选一)
有照烧鸡扒/和风茄汁肉丸/薯饼/煎三文鱼

我地大人拣两个意粉,可以加钱变套餐~
♦️热内亚夫烟肉意大利粉配北海道带子

♦️红酒烩美国牛肋肉阔蛋面
饮品拣美式咖啡(+$10)

2040 浏览

沙池好阔又用玻璃间隔,所以食紧嘢都见到小朋友。

大树先生之前装修过,所以设施都好新净。另外好欣赏佢啲工作人员都好帮手同埋都会管理好秩序,入场嘅时候一定会要清洁双手,保持卫生。真系好适合小朋友&大人聚会