2008-11-20 5 浏览
唔睇唔觉原来有咁多劣评, 但我有自己既睇法ge!呢日同bb好夜先黎到, 因为我短3短裤好冻, 所以食打边炉见佢出面话火锅料18蚊起, 入黎试啦, 真系呃鬼...汤底火锅料样样都系好贵呢!!我地叫左皮蛋莞茜汤~~ 难得有人唔怕呢只味 >3<佢送雪花牛柳粒, 我地叫左鳝片, 猪润同4色饺!!睇唔出都几大碟! 首先个汤底好足料, 我食晒成煲莞茜!! 劲满足!! 之后个汤比人误会系猪骨汤...bb食左好多佢爱既滑豆腐, 真系好滑gaaa仲有d皮蛋系靓野, 滚极都唔散唔烂!!个鳝超正, 有鱼味又滑, 唔怪得b咁爱食猪润就麻麻...haha...4色饺粒粒都好多料, 唔求其架, 多款饱肚~唔洗再叫carbohydrates食物!!个牛肉都好好呢, 虽然系送但一d都唔少gor wor!!全晚都好有新鲜感~ 有个remote控制火力, 又有7仲料捞落豉油到, 仲有d侍应劲好人劲开心我地, (包括劲笑我地10秒自拍)anyway, 食到好饱, 我同bb好满足!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!仲有我要大赞bb系个好细心既男友, 佢会在火锅上p
唔睇唔觉原来有咁多劣评, 但我有自己既睇法ge!
呢日同bb好夜先黎到, 因为我短3短裤好冻, 所以食打边炉
见佢出面话火锅料18蚊起, 入黎试啦, 真系呃鬼...
佢送雪花牛柳粒, 我地叫左鳝片, 猪润同4色饺!!
睇唔出都几大碟!
bb食左好多佢爱既滑豆腐, 真系好滑gaaa
仲有d皮蛋系靓野, 滚极都唔散唔烂!!
个鳝超正, 有鱼味又滑, 唔怪得b咁爱食
个牛肉都好好呢, 虽然系送但一d都唔少gor wor!!
仲有我要大赞bb系个好细心既男友, 佢会在火锅上pit油的!!!!!!!>3<
bb又请我食饭...我成日都唔知食左几多$, 不过大概都记得佢加一后有9折~