餐厅: 温野菜
资讯:

2022-10-25 2077 浏览
🥚蛋美最深印象就系啲菜好新鲜😹九龙塘午市一人定食火锅自选肉类👍🏻环境舒适服务佳最啱同朋友冬天食😻.呢间其实系咁啱谂住book牛角个阵见到👍🏻佢同牛角开喺隔离,午市有定食同放题拣👍🏻今次就拣咗定食😻价钱中上可接受🤔唔知大家觉唔觉翻工出去食多咗会想有时健康啲🙈我自己就钟意呢餐清淡但滋味🤍1️⃣Set B (💰$128)套餐包括 美国牛肋肉同美国牛胸腹肉 + 是日锅肴(芝心鸡肉丸+芋丝+木耳)+ 温野菜盛合+白饭/乌冬/荞麦面 +饮品👍🏻 整体嚟讲感觉几健康同满足嘅😽🤍最钟意系锅肴入面粒丸同蔬菜够新鲜😻肉嘅质素中上,佢有胡蔴酱同柚子酱油可以点,前者浓啲后者清啲🤔两个都各有特色,我个人觉得佢胡蔴酱同出面几唔同,芝麻味比较重用嚟点肉食几正❣️不过最衰系荞麦面送上嚟一粒粒基本上唔觉食紧面🥺见到朋友叫咗赞歧乌冬好羡慕😿.📍温野菜 (九龙塘)九龙塘达之路80号又一城低层地下1楼29号舖🤍 .#蛋美在九龙塘 #香港美食 #九龙塘美食 #hkfoodie #九龙 #九龙美食 #hkeat #hkig #九龙塘 #hongkongfood #美食地图 #852food #hkfoodig #美食推介 #美食分享
🥚蛋美最深印象就系啲菜好新鲜😹
九龙塘午市一人定食火锅自选肉类👍🏻
环境舒适服务佳最啱同朋友冬天食😻

1️⃣Set B (💰$128)
📍温野菜 (九龙塘)
九龙塘达之路80号又一城低层地下1楼29号舖
🤍[7/10]
#蛋美在九龙塘 #香港美食 #九龙塘美食 #hkfoodie #九龙 #九龙美食 #hkeat #hkig #九龙塘 #hongkongfood #美食地图 #852food #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #日本菜 #日式火锅 #一人火锅 #一人边炉 #午市定食 #定食火锅 #日式料理 #自助火锅 #自选肉类 #任食火锅 #蛋美吃日本菜 #温野菜