2017-12-30
2017 last working day 要好好庆祝下 平时lunch都会见到呢间火锅店 但晏昼实在唔够时间食 所以说呢一晚决定黎试下!搭几层电梯已到 见到门口都摆左好多餐牌 好多款唔同价钱既餐最吸引我既当然系恋する美锅!$329位浓鸡汤汤底 加 各种牛任食 仲有蔬菜盘 同水信玄饼做甜品!咁多野食其实都几抵 仲可以同其他餐一样拎出面既野食同雪糕我地已决定要呢个餐Staff会建议我地既食法 因为入面有鸡肉 所以个汤一定要全滚先饮得同放得野 仲推荐我地饮左头淡鸡汤先等佢滚等佢滚~~滚左我地试饮左鸡汤 咁冻既天气饮到咁补同好饮既鸡汤真系幸せ!陆续都黎左啲配菜 特别既有油扬葱卷同鸡滑主角之一 美人和牛!肉色泽好靓呀 油脂分布都唔错 职员建议我地涮5-10秒即可!好好味呀另外都上左碟猪肉同牛舌我地再叫左碟黑毛和牛 因为餐包埋嘛 就咩都试下 好靓我地仲拎左出面啲配菜 太多选择 已经食到好饱 同有任饮罐装饮品职员见我地得返15分钟就为我地送上甜品 - 水信玄饼 配黑蜜加黄豆粉 我成日听呢种甜品但第一次食 感觉很得意 都好好味我地再出去斟左啲乳酪雪糕!好正!同出面卖几廿蚊杯既一样好味!最后值得一赞既
搭几层电梯已到 见到门口都摆左好多餐牌 好多款唔同价钱既餐
最吸引我既当然系恋する美锅!$329位
陆续都黎左啲配菜 特别既有油扬葱卷同鸡滑
另外都上左碟猪肉同牛舌
我地再叫左碟黑毛和牛 因为餐包埋嘛 就咩都试下 好靓
最后值得一赞既系职员都好主动帮忙 主动加汤同执野 又会建议食法系咁 令我地成餐都食得好满足呀