2021-02-01 848 浏览
见佢门口写午餐有8折 又唔系好贵 咁所以就入去试试💩蘑菇汤唯是日餐汤 非常浓郁 又creamy 仲有好香嘅菇味 就算要我加十蚊都觉得抵饮😃牛扒煎得啱啱好嘅唔会太生太熟 调味都够咸够味 只可惜可能牛扒本身质素唔太好 无论厨师功架几好 都系少韧🤔杂菜就非常好 有汁够味 唔会食到草青味 薯条都非常香脆可口👍🏻鸭髀调味都足够 中间系有酥香嘅鸭油味 但略显表皮位置少少干 应该可以煮短少少时间💩咖啡免费随餐附赠 味道偏向日式咖啡 味道偏淡 唔会涩 🤤Score (out of 5⭐️) 评分Taste 味道: ⭐️⭐️⭐️Price 价钱: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Services 服务: ⭐️⭐️⭐️⭐️Location 位置: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️To Return? 回头率: ⭐️⭐️⭐️
见佢门口写午餐有8折 又唔系好贵 咁所以就入去试试💩
蘑菇汤 Mushroom Soup

香煎肉眼扒配蘑菇酱 Rib-eye Steak with Mushroom Sauce

鸭髀配薯菜 Duck Leg with Vegetables

热咖啡 Hot Coffee

咖啡免费随餐附赠 味道偏向日式咖啡 味道偏淡 唔会涩 🤤