2022-07-30 164 浏览
地点上 唔系真系好近YOHO 但YOHO行过去唔算远。装修上属于暗黑工业风 好有格调!由于天气真系太热,朋友嗌咗杯espresso tonic 。店主好sweet,extra俾多左少少梳打水,仲我哋咁教我哋点样饮啲杯咖啡最好。天气咁热饮冻嘢好解渴!另一杯嗌左flat white! 咖啡味浓!呢排真系好兴食croffle。可能因为本身钟意食咸多个甜,所以带咗唐扬炸鸡croffle。Croffle 上面有青瓜到再配沙律酱炸鸡,味道好夹!朋友嗌咗个鸳鸯croffle,呢个有好多配料做碗碟。第一,有个小杯嘅鸳鸯,店主话系咖啡沟桂花,闻落去味道已经好香,用croffle点落去,有好清新嘅桂花味。仲有伯爵桂花厚厚cream,同埋雪糕,口感好滑。一个croffle可以试到唔同味ge配搭,好好呀!最后系卡邦尼意粉,份量好足呀。芝士烟肉味好香,好浓。食完好饱🤣
地点上 唔系真系好近YOHO 但YOHO行过去唔算远。
装修上属于暗黑工业风 好有格调!

另一杯嗌左flat white! 咖啡味浓!

Espresso  tonic

Flat  white