2023-01-15 663 浏览
尖沙咀一带酒吧多不胜数,闲时都会喺附近与朋友相聚,今次选择咗嚟到呢间火锅餐厅为朋友庆祝生日,大家都有不错嘅评价👍先讲讲食物,呢间餐厅主要都系食牛,餐厅亦都展示咗牛不同部位嘅名称,今次我哋比人多,基本上所有部位都试过晒,而最好食最深刻嘅莫过于滑尾龙,呢种食法口感滑溜,同时亦食到牛嘅鲜味!除咗牛之外,其他肉、蔬菜同菇类都唔错,唯独觉得饺子就一般般,馅料不太足够,下次再嚟就唔会再叫了。生日饭当然唔少得同朋友畅饮一番,呢间铺都提供咗好多唔同嘅手工啤同日本酒,因我自己个人喜好所以都系拣番大路牌子啤酒饮,只能够话打边炉饮啤酒真系绝配嚟🤙🏻呢餐饭我地仲带咗蛋糕嚟,侍应都好好帮我哋准备好晒碟同叉,整体嚟讲呢间餐厅绝对值得再嚟!

2023-01-14
庆祝纪念