2024-07-28
夏茶早几日针灸完去咗元朗千色汇商场买「夏茶」饮,入得元朗紧系要买返杯「夏茶」,饮废水紧系要饮得健康,暂时我觉得佢哋系废水界No.1!1.芝士开心果鲜奶$48(每日限量供应)(10/10)呢杯芝士开心果鲜奶系每日限量供应,开心果鲜奶系全港首创,每月佢哋卖出千杯,采用用咗日本开心果酱,再加入明治鲜奶,最后再喺面头加上大量开心果碎,饮落奶味好重好滑,加埋开心果味浓,再咬埋开心果碎嘅香,饮废水最惊就系甜,惊甜呢杯就好啱你啦!2.芝士杨枝甘露(跟芒果柚子寒天)$45(10/10)呢杯芝士杨枝甘露好鬼大杯,每饮一啖都会饮到有芒果果肉、柚子肉同寒天,寒天非常大粒,我上网仲查过寒天原来非常有益,含有丰富多糖体,热量几乎为0,且富含水溶性膳食纤维,食用后无须担心热量,也能增加饱足感、促进排便,又被视为控制体重推荐食品!2人总共价钱$93个人口味总评分:10/10 @hachahk 地址:元朗教育路1号元朗千色汇地下47号舖Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果钟意我嘅分享,麻烦请follow我,仲有记得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#夏茶 #元
1.芝士开心果鲜奶$48(每日限量供应)(10/10)
2.芝士杨枝甘露(跟芒果柚子寒天)$45(10/10)
2人总共价钱$93
个人口味总评分:10/10
@hachahk
地址:元朗教育路1号元朗千色汇地下47号舖
#夏茶 #元朗好去处 #元朗美食 #元朗 #茶饮店 #入元朗 #饮夏茶 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong