今日突然间好想食西多士,嚟到旺角嚟咗食红岛冰厅估唔到平日下午茶时段嚟到都好多人,见到餐牌上面非常之多款式都吸引于是我哋就嗌咗三个餐再额外叫多咗个常餐瑞士鸡翼捞丁常餐瑞士汁超级好味!鸡翼同埋个面都好入味,旁边配嘅炒蛋多士都唔妈虎,炒滑蛋超级香牛油味而且好滑咸牛肉潜艇里面嘅滑蛋咸牛肉超级足料,我相信一个人食唔晒因为真系好大份,而且咸牛肉滑蛋同样都做得好出色,下面嘅热狗包亦都烤得好脆鲜茄焗猪扒饭虽然系下午茶餐但系份量一啲都唔减少!猪扒腌得好淋而且相当之多,下面嘅炒饭底做到粒粒分明好好食西多士最原始嘅西多士果然系最好食,炸得啱啱好一啲都唔油腻而且钟意花生酱夹系中间嘅配搭,牛油放喺新鲜嘅西多士上面半溶状态超级邪恶!酥皮蛋挞估唔到茶餐厅做嘅酥皮蛋挞都做得不错,酥皮做得层次分明而且蛋浆又够滑下次一定要试埋菠萝油同埋其他炒粉面!
今日突然间好想食西多士,嚟到旺角嚟咗食红岛冰厅

瑞士鸡翼捞丁常餐

咸牛肉潜艇

鲜茄焗猪扒饭

西多士

酥皮蛋挞
下次一定要试埋菠萝油同埋其他炒粉面!
2023-04-18
  • 西多士