2019-05-05
间餐厅超级适合钟意影相既朋友仔,事关佢地有一块劲大既花墙,上面有写住 「Love peace Hope Trust and Happy」。同埋有劲多唔同种类既牌卑大家玩。1) 鱼手指 💰58 > 💰1 7⃣佢地有一个周年感谢祭,由星期一至星期四,全部小食只系加一蚊。呢道脆炸鱼手好好食,炸粉粿既厚度啱啱好,同时间又可以锁住鱼本身既肉汁。小编都建议大家order依道做前菜,点埋附送既沙律酱好开胃。2) 芝士有机大伞菇 💰78 7⃣芝士份量好鬼多,放埋系外酥内嫩有机大伞菇。如果钟意食菇既朋友仔,记得唔好错过依道菜,惊喜地唔会话太腻口仲有仲清爽感。3)薯蓉芝士焗西兰花 💰68 7⃣西兰花笔嬲系小编最爱蔬菜之一,无论系煎焗炒都好鬼野味。香浓芝士放系劲营养既西兰花面头,底下又有薯蓉既陪衬,超级开胃而且真系令小编欲罢不能。4)黑松露香菇意大利饭 💰148 6⃣点5⃣呢道菜既份量真系吓死小编,睇Menu以为细细碟,点知满道泻足以两个人既食量。呢道菜黑松露味道比较偏淡同埋唔够creamy,小编觉得可以落多小小黑松露同cream会更加Perfect池!5)玫瑰菠萝西柚特调 💰68 7⃣呢个超级创意用浴缸装住饮
1) 鱼手指 💰58 > 💰1 7⃣
2) 芝士有机大伞菇 💰78 7⃣
3)薯蓉芝士焗西兰花 💰68 7⃣
4)黑松露香菇意大利饭 💰148 6⃣点5⃣
5)玫瑰菠萝西柚特调 💰68 7⃣
呢个超级创意用浴缸装住饮品,同埋禁下浴缸中间个制,个花洒中会有水滴出黎。超级舒服既玫瑰香味,带点菠萝既酸甜,又睇得又饮得!
6)(青)青苹果荔枝乳酸特调 💰38 7⃣
呢杯野饮会附有一支试管,内里装住绿色既糖浆,依个设计真系好贴心。可以令客人自己调制适合自己既甜度。睇张相都知道呢杯野饮有几清新。