2016-02-26 790 浏览
传统外国人开既burger room,一入到去就感受到外国既气氛,店员系外国人,餐牌当然全部都系英文。开放式既厨房可让客人一览整个制作过程。而且店员非常nice,当佢地知你影相个阵佢地仲会比yeah既手势,真系好cute呀!店内位置都算多,可容纳大约50人,有bar台有卡位,仲有个儿童角落。落完order望住店员制作burger既感觉真系几好,好relax。店员首先将一块块已经整成肉块既牛肉洒上大量既盐,之后同汉堡包分别落pan煎,之后煎到半熟就放上芝士,等到芝士半溶就开始将材料组合完成。图中可见芝士系半溶非常吸引,配料有脆烟肉、蕃茄、酸瓜同特制酱汁。包皮微暖软而有咬劲,非常特别,我好钟意。而香脆烟肉同好juicy既牛肉配埋一齐真系百感交杂。配堆比较清淡既蔬菜同甜甜辣辣既酱汁真系好有层次。暂时系我食过最好食既burger薯条系Duck fries,又粗又肥,咬落去啖啖薯香,而且又饱肚。我最钟意将茄汁同tabasco沟堆黎做酱汁,开胃又特别。呢枝peroni既白啤有少少似1664,味道比较啖同清香,配比较浓味既burger岩岩好可以中和一下。不过价钱有点贵$40只有一小罐。不过除左价钱之

the burger
呢枝peroni既白啤有少少似1664,味道比较啖同清香,配比较浓味既burger岩岩好可以中和一下。不过价钱有点贵$40只有一小罐。不过除左价钱之外我全部都比满分。
peroni beer
2016-02-09