2019-09-29
❤️成班旧同学聚旧,各有所好,搅手真本事,揾到呢间个个满意嘅地方👍🏻。一出䢂就见到雪糕柜同人山人海,好彩book左位,唔洗等好耐。✏️每枱客人坐低一阵,唔洗order,店员就会奉上刺身生蚝拼盘、生牛肉拼盘、同海鲜拼盘,好似我地咁多人,就唔洗哂时间剔第一转食物就有齐各式食物,Good!🔆澳洲和牛胸腹、西冷、牛舌、鸡翼,encore!🔆刺身生蚝拼盘有几种生蚝刺身,甜虾生蚝超鲜甜,食多几只回本回本!🔆仲有北海道松叶蟹脚、大虾、带子,烧到香喷喷,大虾系必定encore。🔆除左烧肉烧海鲜刺身生蚝,豆腐锅、芝士年糕,我reorder左两次。🔆任食之余仲有任饮,连清酒、柚子酒、梅子酒、煎茶、玄米茶、茉莉花茶,都!系!任!饮!🔆已经饱到一个点,所以只食左Movenpick、Dreyers⋯⋯✏️呢度有d似去左居酒屋,气氛好好。送上食物嘅时间算快,收碟频率高,选择多而且大部分高质素,我地都Bookmark左,列入聚脚点之一!
🔆澳洲和牛胸腹、西冷、牛舌、鸡翼,encore!