2017-08-04 217 浏览
放工又贪方便去太古揾食, 康怡广场LEE间本来系和民黎, 翻新后, 叫左做, 行更高级档次似的. 食物应该会更有水准.翻新后, 地方好似大左, 座位多左. 所以唔驶等好耐就有位喇.MENU有精美图片, 好吸睛, 真系睇见样样都想叫. 虽然无左我之前去和民必叫既牛油带子, 不过都有好多唔同种类选择,大路既日本菜都样样有D, 而且D食物有细同大SIZE分, 咁食客就可以叫多几款食啦. 我地叫左寿喜烧锅, 沙律, 一个饭同烧饼.最好食系寿喜烧锅, 份量不少, 再追加乌冬, 锅有牛肉, 粉丝, 新鲜蔬菜, 大葱, 豆腐等等, 同附送2只蛋.寿喜烧浓汤甜甜的, 食材充分吸收汤底精华, 再加埋蛋花, 超好食 海鲜沙律, 虽然只叫左细份量, 不过都好多, 蔬菜好清新翠绿,粒粒鱼生又新鲜,沙律酱汁酸酸地劲开胃. 做头盘一流滑蛋猪饭, 不过不失, 猪扒脆唔干烧饼因为底系炒面, 所以十分饱肚.今次叫得太多饭面类, 太饱肚, 下次会叫下D小食或串烧试下.
放工又贪方便去太古揾食, 康怡广场LEE间本来系和民黎, 翻新后, 叫左做[飨和民], 行更高级档次似的. 食物应该会更有水准.
我地叫左寿喜烧锅, 沙律, 一个饭同烧饼.
最好食系寿喜烧锅
, 份量不少, 再追加乌冬,

滑蛋猪饭, 不过不失, 猪扒脆唔干

烧饼因为底系炒面, 所以十分饱肚.

2017-07-21