2024-04-17
呢间充满住神秘美既fusion 菜餐厅,系尖沙咀对正清真寺对面。 出面室外区对住呢个街景都好特别。 入到黎完全有另一个时空既感觉,真系好似入左佢制造既书既世界咁,而最特别系佢特制既鸡尾酒,唔单止名改我特别,佢既配搭都好讲究。我首先就简左四大美人试下先,因为系美人所以佢唔会系好烈,甜甜地而且酒既果香好浓,非常啱女仔饮。 佢仲用细杯,装住一大块冰,比客人慢慢饮之余仲唔怕咁易醉。佢既芝士肉酱阔条面, 黎到好香巴马臣芝士味,鲜蕃茄同免治牛肉煮既酱令卖相靓之余令香味更驰久,而佢既阔面都系自定制既,所以食落口感一流。 跟住唔少得既梗系甜品啦,试左佢个Tiramisu。 卖相好靓,层次分明,cream打得劲绵滑,而且咖啡酒香一绝,每一啖都回味无穷。 超完满既一餐。