2021-10-27
最近留意到PIZZA HUT推出左新优惠,大部份大批及普通批都有五折优惠,大批$97.5、普通批$74一个!笔者最喜欢既超级至尊都有呢个优惠。所以今日放工之后,梗系忍唔住收工后打定电话去点个外卖自取,点知打极佢个分店同埋总店外卖热线,甚至送外卖既热线都打过,都系打唔通......搞到我以为PIZZA HUT已经执左,线路可能极度繁忙,建议提早起马半个钟打去,但都应该打唔通,我打左20几次都系冇人听,电话热线已经废左;稳阵起见既话,建议大家可以系佢官网度落订,可以选择到付现金,唔洗用信用卡都得!我地点左一份普通批既芝心超级至尊、一份普通批既千岛海鲜。我觉得PIZZA HUT最好食既两款就系呢两款,超级至尊啲烟肉同埋鸡肉非常香喷喷,蕃茄酱同埋芝士恰到好处,作点缀实在系锦上添花,几种配料揉合系埋一齐产生奇妙既化学作用!另外,推介大家一定要加$19转芝心厚底,好食好多!买两个普通批埋单都系$184!汽水自己去超市买定雪藏,唔洗系PIZZA HUT度买,贵十几廿蚊。原味鸡翼如果加买8只要$60至70,相比起老麦或者鸡记都唔系特别好食,所以就走左去麦记买左8只,又可以平番廿几三十蚊!