2023-09-22 28 浏览
呢度嘅海鲜都系由老板亲自为食客挑选,唔新鲜唔拣㗎👍🏼环境方面好似都感觉企理干净,咁啱我早到,见店嘅整体环境都打理得唔错。每样海鲜都新鲜十足,而且很多海鲜在相处的时候还是在动的。龙虾个虾肉都好正!食得出系即㓥即蒸嘅感觉!系好新鲜㗎!再配埋虾头嘅虾膏汁真系好好味,虽然只龙虾唔算好大只,但系胜在个肉质系非常之爽嫩,真心推介!食海葡萄原只鲍鱼之前,要先品尝一下海葡萄微咸海水味道与鲍鱼好夹鲍鱼好弹牙而且厚肉结实,多汁爽弹带鲜甜味,口感十足💋成张枱都放得好精致 摆盘一流,食物品质上盛,而且服务非常周到。但这类蒸锅是非常讲求食材的新鲜,更能吃出食物本身的味道,我会宁愿选择贵精不贵多。一夜干石特鱼同山椒酱油配白鳝用左风干嘅方式处理,可以提升鱼嘅鲜味。而白鳝就鱼鮨比较丰富。餐厅嘅海鲜套餐亦会按来货供应,为食客拣选最合时令嘅海鲜作当日食材✨食物质素有一定信誉保证🙆🏻‍♀️仲有殷勤有礼嘅服务态度,令人有宾至如归嘅感觉,赞👍🏻
鲍鱼好弹牙而且厚肉结实,多汁爽弹带鲜甜味,口感十足💋