2017-01-30
2033 浏览
今次黎食二人餐dinner set~ 环境舒服有格调,好啱系度静静地二人世界讲翻食物先,dinner set 有几款选择,包小食 前菜 汤 同饮品首先食左面包先,好欣赏佢用黑松露牛油,好香,令人唔觉意系甘食食食食,哈哈!前菜有生蚝紧系嗌只试下,海水味浓好新鲜,搞到我想食多几只....汤有黑松露菌鲜蚝同龙虾汤,真系有蚝仔食架! 两款都好香浓creamy,好饮~~龙虾酥盒好有心思,刚焗起的酥盒好香脆好中意果个青柠雪芭,好fresh,非常开胃,用黎清一清味蕾,准备食main course 喇!嗌左个羊鞍试下喇,估唔到甘腍,拣左七成熟都唔骚,不错牛柳简单调味都好好味,加埋鹅肝真系好邪恶,鹅肝迷一定好中意!最后食埋甜品同饮品就完成丰富的一餐~
环境舒服有格调,好啱系度静静地二人世界 讲翻食物先,dinner set 有几款选择,包小食 前菜 汤 同饮品 首先食左面包先,好欣赏佢用黑松露牛油,好香,令人唔觉意系甘食食食食,哈哈! 前菜有生蚝紧系嗌只试下,海水味浓好新鲜,搞到我想食多几只.... 汤有黑松露菌鲜蚝同龙虾汤,真系有蚝仔食架! 两款都好香浓creamy,好饮~~ 龙虾酥盒好有心思,刚焗起的酥盒好香脆 好中意果个青柠雪芭,好fresh,非常开胃,用黎清一清味蕾,准备食main course 喇! 嗌左个羊鞍试下喇,估唔到甘腍,拣左七成熟都唔骚,不错 牛柳简单调味都好好味,加埋鹅肝真系好邪恶,鹅肝迷一定好中意! 最后食埋 甜品同饮品就完成丰富的一餐~