2021-06-01 158 浏览
Blue Monday就要一杯好嘅咖啡醒脑提神,带你由chill爆假日到现实嘅officeHappy Friday就更加要杯咖啡贺一贺佢,夜晚更加可以玩尽佢🥳 呢间系公司附近,所以时常帮衬。我最常叫嘅系nutty嘅Flat White,奶泡细滑,就算攞到上office饮,一样好饮🤩最近试咗Oat Brew Coffee,系用oat milk浸过夜。一开头有少少似饮奶茶🤣可能个颜色误导咗个脑,但再饮多几啖咖啡味好浓,而且仲开始饱!值得一试!另外仲有叫过佢嘅Dirty,反而冇以上两杯咁记得,同坊间其他cafe嘅口味都好似,所以如果专程嚟试未必会推介呢个。个人推荐Flat white >Oat brew > dirty

Oat  brew  coffee

Dirty