2024-05-20 112 浏览
环境舒服,员工都好Nice好型🤣🤣.烟三文鱼牛油果蓉sourdough $78啲牛油果蓉超多🥰 Mix 埋柠檬汁同黑椒,个sourdough有烘过,脆卜卜,同烟三文鱼,香香鱼油,重点有好多块🤣 超幸福;连同行友人平时唔食牛油果,都觉得呢个唔差.慢煮牛面颊港式沙嗲汁煎肠粉 $148本身想叫另一款,但见到呢个好有香港特色,就试一试;真心推荐试呢个👍🏻👍🏻👍🏻 首先个牛系就咁用支差已经可以拮散🥰 超软腍腍;跟住啲沙嗲汁有花生酱颈浓郁感得黎,系真系辣😍 第一啖震惊咗我;跟住肠粉煎一煎,个口感会厚实咗,所以配埋个酱绝配❤️.饮品方面,由于夜晚关系🤣 冇见到咖啡红枣苹果茶 $46叫咗个热嘅,酸酸甜甜好开胃,入面加咗少少肉桂粉,所以酸甜得来又唔会系好抢口❤️.抹茶菠萝梳打 $46成件事好fresh 😆 第一次接受到抹茶唔系加奶饮,原来加梳打同菠萝成件事都好match
环境舒服,员工都好Nice好型🤣🤣

烟三文鱼牛油果蓉sourdough $78

慢煮牛面颊港式沙嗲汁煎肠粉 $148

饮品方面,由于夜晚关系🤣 冇见到咖啡
红枣苹果茶 $46

抹茶菠萝梳打 $46