2021-11-17 439 浏览
📍孖宝去骨海南鸡饭孖宝系屯门区亦系出左名嘅海南鸡饭,佢哋主打去骨海南鸡,今日晏昼就同朋友去咗食个二人餐。二人餐超扺食🙈二人餐有半只无骨海南鸡/口水鸡+一个小菜+一个油菜+油饭/白饭+超级靓汤😍呢度嘅员工好好,为我哋介绍+$28可以要多一样小菜非常之抵。不过我哋两个都比较细食所以就冇嗌啦😚今日我哋就叫左海南鸡半只+梅菜扣肉+油菜+白饭配南瓜汤😍海南鸡真系一条骨都冇👍🏻今次食有啲鞋冇平时咁嫩滑,有三个唔同嘅酱料可以俾你配黎食😉呢到呢南瓜汤真系好足料,唔止有好多汤渣,分别有鸡脚、红萝卜、巨量南瓜🎃超级鲜甜☺️⼀定要试❗️小菜我哋就叫咗梅菜扣肉,今次有少少鞋,但系扣肉唔会太肥啱晒女仔食,之前有试过其他肉饼觉得太咸,食过唔同嘅小菜之后,都系觉得梅菜扣肉最好食😋 梅菜仲可以拎嚟捞饭🙌🏻佢哋油菜就正常水准,佢啲饭亦好大碗,唔知点解我觉得油饭食得济啲同埋干好多☹️都系钟意食白饭多啲🥰评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)食物质素⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️服务质素⭐️⭐️⭐️⭐️价钱💸:埋单$158
📍孖宝去骨海南鸡饭

评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)
食物质素⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️