2011-09-30
引言︰无食物︰餐饱,样样都有,几丰富,唔系冻饱,没有投诉的地方。有三份酱,个师兄突意走埋黎介绍,分别系唔知咩牛油,肝酱同香草酱。香草酱几惹味,肝酱我就唔多识欣赏,牛油少了一般既腻,亦系意想不到的好。Fava Bean with Egg,店员介绍的,我唔识欣赏,蛋还是蛋,bean还是bean,加埋一齐的一碟野。鹅肝,唔系用上彷肥大型鹅肝,煎得香脆,味浓浓,少少油,不过都有少少溜,都唔错的。蟹肉多士,无咩蟹肉味,不过几浓郁惹味,几好食。青口,个汁够cream,青口都唔错,只系觉得青口少了点。汤,三个人各选个人喜好,三款都够浓郁,Onion系最惊喜,因为芝士下得好重手。Leek都唔错,味浓浓。Mushroom就普普通通。 雪芭,食完一大堆前菜送上的,系认真的店子。Lamp,羊膻味几唔错,不过就好似熟了点。Duck Leg,韧韧地,印象中天后果间Jacky食到的更吸引。Pear with Wine,原个上,重重酒香,好食的。Apple Crumble,正常水准的,不过pear卖相强劲,比较之下,好似逊了点。服务及环境︰- 环境确系狭窄了点,枱同枱几近- 服务正常,无投诉抵食度︰见仁见智总结︰个
无
食物︰
- 环境确系狭窄了点,枱同枱几近
- 服务正常,无投诉
抵食度︰
见仁见智
总结︰
个餐包同酱系今餐既亮点。主菜就不过不失。甜品都唔错,都系一间唔错既小店。