餐厅: 元気寿司 (荷里活廣場)
资讯:

2018-10-16 108 浏览
呢几个月去过沙田、 淘大、 新蒲岗同钻石山嘅元气, 最好食要算系呢一间。 沙田在伟华中心店已经keep唔到之前喺沙田中心嘅水准, 淘大𠮶间好似食紧隔夜饭, 服务完成日挂住打牙骹 ,不知所谓。 寻日去钻石山呢一间买外卖,拎到返屋企已系40分钟后,但都仲觉得好新鲜好好食 ,芥末八爪鱼份量好足、吞拿鱼腩、黄帝蟹棒寿司、黑椒蚝寿司、黑椒虾寿司、连紫菜同饭都有种新鲜嘅感觉。 服务员好有耐性同友善, 只系随便问下佢点样参加抽奖,佢已好主动咁样想帮我操作手机,值得一赞。 朋友话呢间高速线系新开嘅,下次要入店试吓。
外卖自取
  • 吞拿鱼腩、黑椒蚝寿司、黑椒虾寿司