2023-05-09
🍕食过最好食嘅Pizza口味😋🆕Pizza Hut新出邪恶咸蛋黄口味Pizza,作为咸蛋黄粉丝嘅我哋,当然即刻去Pizza Hut试一试😍🍕邪恶咸蛋黄虾芝脆批精选4人套餐💰$598🍕邪恶咸蛋黄虾芝脆批即叫即焗嘅Pizza,热辣辣之余芝士有拉丝效果,咸蛋黄惹味香浓,系成个Pizza嘅主角😍另外仲配上不同海鲜,特别系大虾,爽口弹牙之余亦都吸咗唔少流沙质感嘅香浓咸蛋黄酱,我哋每人足足一次过食咗三件,大家都觉得系最好味嘅Pizza口味🉐批边系芝脆批边,「芝味升级」超级好食!入面系半溶软心芝士,出面有芝士脆脆,外脆内软😋Pizza 批底酱汁同样够特别,搽上咖喱叶咸蛋黄酱,再洒上香脆咖喱叶,口感层次极丰富🉐🥖蒜蓉包好香蒜蓉味,又脆又香🥔焗白汁烟肉薯蓉唔知大家系咪都一样由细食到大,味道始终如一,表面有微微香脆效果🐥鸡翼有 玩•原味、微辣世界,一共8只,一样咁好味🤤仲有饭/ 意粉 两客,够晒饱肚😌最后有甜品威尼新迷你批,似足芝士练奶多士咁,甜甜哋很不错😋🚩Pizza Hut @pizzahut.hk📍各大分店
🍕邪恶咸蛋黄虾芝脆批精选4人套餐💰$598
🍕邪恶咸蛋黄虾芝脆批
🥖蒜蓉包
好香蒜蓉味,又脆又香
🥔焗白汁烟肉薯蓉
🐥鸡翼
有 玩•原味、微辣世界,一共8只,一样咁好味🤤
仲有饭/ 意粉 两客,够晒饱肚😌
最后有甜品威尼新迷你批,似足芝士练奶多士咁,甜甜哋很不错😋
🚩Pizza Hut @pizzahut.hk
📍各大分店