2019-10-10 1747 浏览
每次无带饭既都靠佢拯救味蕾绝对系黄竹坑美食沙漠中既绿洲,性价比又高又好食,多选择之余仲要一个都肯送(当然亦可以自取减8蚊)10月10号,谂唔到理由唔支持呢间敢言小店今日食生姜烧相入面仲好多肉叠住左影唔到,有几足料唔驶多讲重点系味道有惊喜!可能喺日本住既时候食生姜烧食得多,自己对个汁既味道都几挑剔好多时出面啲生姜烧都系死甜无姜味,或者太重姜味呢间一打开就闻到好香姜味,食落口姜味同甜味劲balance,食到姜香味但无辣味,一啲都唔冲,系我喺香港食过既生姜烧入面最好食既,没有之一无论钟意定唔钟意食姜,呢个生姜烧都一定满足到你口味强烈希望店主可以加佢落regular menu另外要赞既系跟餐凉茶,唔会好甜,应该系自己煲既呢间好好,每个餐都会跟焗蔬菜同饮品(凉茶/中汤/西汤)今日系竹蔗矛根咁多野加埋只系59真系抵到烂唯二可惜系焗菜系冻既(一直都系),同埋今日送餐太迟,据说系厨房出事系太多单定真出事就唔知啦,不过之前次次食都好准时既,伙记态度都好好,好有礼貌道左几次歉加上又好食又敢言,再迟都一定原谅你
每次无带饭既都靠佢拯救味蕾
10月10号,谂唔到理由唔支持呢间敢言小店

今日食生姜烧
相入面仲好多肉叠住左影唔到,有几足料唔驶多讲
重点系味道有惊喜!
可能喺日本住既时候食生姜烧食得多,自己对个汁既味道都几挑剔
好多时出面啲生姜烧都系死甜无姜味,或者太重姜味
无论钟意定唔钟意食姜,呢个生姜烧都一定满足到你口味
强烈希望店主可以加佢落regular menu

另外要赞既系跟餐凉茶,唔会好甜,应该系自己煲既
呢间好好,每个餐都会跟焗蔬菜同饮品(凉茶/中汤/西汤)
今日系竹蔗矛根
咁多野加埋只系59真系抵到烂

加上又好食又敢言,再迟都一定原谅你
2019-10-10
外卖送餐