2018-02-27 457 浏览
荷里活广场行完街 又系揾食时间 原来呢度都开咗Crostini 😍😍 我超钟意食呢一间嘅牛角包 即刻捉咗个朋友入嚟一齐tea tea 我哋叫咗两份牛角包 一个pizza 罗汉果茶 同两支饮品 包除咗牛角包之外仲可以拣法包三文治同麦包 不过我都系钟意牛角包 馅料我拣咗蟹肉沙律罗马生菜配黑松露酱$59 牛角包外脆内软 蟹肉沙律同黑松露好夹 令到成个包味道好丰富 生菜好新鲜 亦可以令到个包冇咁(流)入边仲有我最钟意芝士 极力推介朋友都点左牛角包配烟三文鱼同罗马生菜 凯撒沙律汁$59 友人都大赞好味 好松脆好juicy Pizza方便我哋拣咗欢味巴马火腿薄饼$68 pizza都系即叫即整 每一件Pizza上面都有一小块巴马火腿 Pizza芝士唔算多 但系啱啱好 最重要够热够香脆❤️❤️罗汉果茶$38好香 微甜 今次点得太多饱肚食物 食唔到甜品🤣🤣依一间同我哋平时食开嘅好唔同 系有精品买 我都忍唔住一路食一路睇吓有咩买 另外仲有一个好大嘅曲奇柜 送礼亦得睇
我哋叫咗两份牛角包 一个pizza 罗汉果茶 同两支饮品

罗汉果茶$38好香 微甜