2023-12-03
🤴🏻好好见出咗新嘢就外卖到我公司附近嘅food court一齐食,但比漏咗鸡卷,因为我要返工先食完后🤴🏻自己返去问佢攞返!同收银讲件事,佢就pass俾执餐嘅员工,该店员话要先打电话俾佢哋确认,但单上及OpenRice上都没有电话,而且只相隔唔够两个钟(6:00-8:00pm ),最后店员好唔情愿俾返个鸡卷我哋,仲叮嘱我哋如果再有下次要上官网揾返个电话打俾佢哋先,我真系无语啊😳😳~~~合味道香辣海鲜脆鸡~~~Hea鸡,都估到系只系落啲味粉上去,但味粉嘅味道唔到位,味粉嘅份量亦都点到即止,只有向上嘅表面有微微嘅味粉,底部系冇㗎😥😥!差👎🏻~~~蜜糖芝士脆鸡卷~~~特登返去攞返嘅鸡卷,🤴🏻话唔好食,鸡肉份量少、表皮好硬、菜系黄嘅!差👎🏻~~~巨峰椰果七喜梳打~~~非常普通,唔特别嘅饮品🥤!😐😐~~~朱古力榛子云朵☁️葡挞~~~呢个好好食,棉花糖半溶状态,可惜朱古力味太油,有种上轻下重嘅感觉!😗😗
~~~合味道香辣海鲜脆鸡~~~
~~~蜜糖芝士脆鸡卷~~~
~~~巨峰椰果七喜梳打~~~
非常普通,唔特别嘅饮品🥤!😐😐
~~~朱古力榛子云朵☁️葡挞~~~