2022-12-04
尖沙咀有条韩国街应该好多人都知,去到韩国街入货,梗系要去我地最钟意食嘅 OPPA度食个正正Lᴜɴᴄʜ喇🥰秘制章鱼蛋浆熔岩炒饭 $198呢个真系次次嚟次次叫,系呢度嘅Sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ,仲有Oᴘᴘᴀ为你服务😍 Oᴘᴘᴀ会即席整个饭你食,首先将啲蛋浆同芝士倒落个饭度,再用火枪热溶佢地,再起势咁兜,跟住就会出现拉哂丝嘅炒饭🤤 饭量都几足,食落有少少辣,再加上少少嘅芝士味,系惹味嘅,里面仲有啲章鱼粒,令到成个饭嘅口感都无咁单调🫶🏻芝士炸鸡 $268份量夸张得惊人😂 讲讲佢啲芝士先,佢啲芝士系拉到我只手断佢都未断𠮶只嚟,好夸张🤣啲鸡炸得啱啱好,肉质一啲都唔粗糙,劲滑,仲要无骨啖啖肉,本身鸡件嘅调味都相当好,斋食都几好味👍🏻 因为佢用上比较淡味嘅芝士,所以食多几件都唔怕腻,但我地就觉得佢个芝士味可以再浓啲就更加正啦👍🏻韩国有气橙汁 $27其实啫系芬达😂 但饮落就无芬达咁甜5粒为满分味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️性价比 ⭐️⭐️⭐️餐厅地点 ⭐️⭐️⭐️餐厅舒适度 ⭐️⭐️⭐️翻吃指数⭐️⭐️⭐️⭐️
秘制章鱼蛋浆熔岩炒饭 $198
芝士炸鸡 $268