2016-11-24 1352 浏览
今天到新蒲岗探朋友,顺道在附近食晚饭,见到有鸡煲食,又新开张,梗系试啦。今次4条友,叫了个大煲,中辣。哗!好足料,鸡件好多,食极都有!正!味道估唔到甘好味,算系我食过甘多鸡煲中最正的一间!鸡好滑,最正仲系D汁,好浓郁,吾识讲,我估一定加了好多配料。真系好正,跟住加汤打边炉。叫了条安格斯肥牛双并牛颈脊,肥牛索左D汁超好味,yummy !炸向铃好脆!同店员讲的一样。真系即炸,脆卜卜。值得推介!后尾我地叫左几个小食。手拍青瓜,麻辣汁够哂麻。呢味大家最快食哂,掂!炸豆腐,热辣辣,D豆腐外脆内滑。好正!鸡软骨,细细粒,啱啱好,好食过好多地方。好野就讲完,赞完!讲下弹喇!地方太细喇,太迫喇,我呢D大肥佬,坐得好辛苦。仲有讲下个厕所,得一个,好唔方便。值得谂谂改善下啰。最后埋单,4条友,500零蚊,价钱都算ok啦。可以再试!
炸向铃好脆!同店员讲的一样。真系即炸,脆卜卜。值得推介!
后尾我地叫左几个小食。
手拍青瓜,麻辣汁够哂麻。呢味大家最快食哂,掂!
炸豆腐,热辣辣,D豆腐外脆内滑。好正!
鸡软骨,细细粒,啱啱好,好食过好多地方。
好野就讲完,赞完!
值得谂谂改善下啰。
最后埋单,4条友,500零蚊,价钱都算ok啦。可以再试!

2016-11-23
  • 手拍青瓜